Welkom

welkom op de website van cattery cat-cakes

Kittens met een stabiel, rustig en lief karakter

Wij zijn een door de overheid erkende familiale cattery van Brits Korthaar gelokaliseerd in Zoutleeuw, Vlaams-Brabant, België. Onze visie is om gezonde Britten beertjes te fokken die zo goed als mogelijk beantwoorden aan de officiële rasstandaard. Wij streven daarom naar het fokken van mooie uitgebalanceerde kittens met een stabiel, rustig en lief karakter.

Gezondheid staat bij ons als prioriteit op de lijst en daarom worden al onze katten via DNA en jaarlijkse onderzoeken getest op FIV (kattenaids) / en FELV (leucose), alsook op de erfelijke aandoeningen PKD (nierafwijking) en HCM (hartafwijking).

Onze kittens worden binnenshuis geboren en groeien op in onze gezinsomgeving. Samen met onze kinderen en hond geven we ze enorm veel aandacht zodat ze kunnen wennen aan veelvuldig knuffelen en strelen. Daarnaast worden ze voortdurend blootgesteld aan dagdagelijkse activiteiten en geluiden waardoor ze optimaal gesocialiseerd worden.

Wanneer de kittens uiteindelijk bij ons vertrekken op de leeftijd van 14 weken zijn ze volledig ingeënt & ontwormd volgens de geldende richtlijnen. Daarnaast zijn ze uiteraard ook gechipt en gesteriliseerd. Ze brengen ook een mooie stamboom van Felis Belgica en een leuk kittenpakket mee wanneer ze verhuizen naar hun gouden mandje.

Zoals je merkt: we doen er alles aan zodat ze helemaal klaar zijn om jullie beste vriend te worden!!

NB: onze kittens vertrekken allen met een verkoopcontract waarin ook de garantie is opgenomen dat wanneer het kitten binnen de 12 maanden zou overlijden aan één van de vermelde erfelijke ziektes, je een vergoeding ontvangt.

Erkende cattery

Onze cattery is geregistreerd en erkend door de Belgische overheid onder het HK-nummer 20217236.

Voor de gezondheid van onze katten werken wij samen met DAP Het Park.